Aziatische kruidenpeeling

Aziatische kruidenpeeling, oftewel Green peel, is een behandeling die ontwikkeld is door dr. med. Christine Schrammek. Deze kruidenpeeling is speciaal voor een probleemhuid met acné, acné-littekens, verouderde huid, pigmentvlekken of een onzuivere huid.

Nouvelle heeft 25 jaar ervaring met kruidenpeeling!

In tegenstelling tot vele andere peelingen bevat de Aziatische peeling geen chemische (vaak schadelijke) substanties. Het zuivere kruidenmengsel geeft een zeer sterke doorbloeding en na 48 uur een stevige vervelling. Er vindt een versnelde celdeling en regeneratie in de onderste huidlagen plaats en er ontstaan weer gezonde cellen. Rimpels en huidbeschadigingen vlakken af. Een duidelijke zichtbare verbetering van de huid is uw beloning.
In 5 dagen een nieuwe huid!

kruidenpeeling

Dag 1

De intensiteit van de Green Peel behandeling wordt door de druksterkte en de duur van het inmasseren bepaald. De huid is zichtbaar rood.
Vanaf nu veel water drinken om de afvalstoffen goed af te voeren.

Dag 2

De huid ziet er nu normaal uit. Je moet de huid verwennen met de producten die op de Green Peel behandeling zijn afgestemd zoals Herbal Care Lotion en Special Care Cream. Deze producten komen eveneens uit het laboratorium van de dermatologe Dr. med. Christine Schrammek.
De producten bevatten waardevolle, actieve, inhoudelijke stoffen, die het succes van de behandeling zinvol en weldoend ondersteunen.

Dag 3

Nu zal je de eerste tekenen van de huidpeeling gewaarworden. Je moet gewoon verder gaan met de behandeling en het gebruik van de waardevolle Schrammek-producten. De preparaten zijn zo samengesteld dat ze aan de huid -die nu tijdelijk zeer droog is-, de noodzakelijke vochtigheid en werkzame stoffen aanvoeren.

Dag 4

Het peelen van de huid is nu duidelijk zichtbaar. Wanneer het voor je mogelijk is, zou je van de gelegenheid gebruik moeten maken om thuis te blijven en er een gemoedelijke dag van te maken. Waarschijnlijk wou je toch al lang een hele dag ontspannen, lezen, …
Ook nu moet de huid verder worden behandeld met de verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de behoeftes van de huid.

Dag 5

De huid is nu volledig verveld. Je gaat terug naar Nouvelle voor een nabehandeling. De nieuwe huid is klaar om waardevolle, werkzame substanties op te nemen. Een duurzaam resultaat is gegarandeerd. Het advies zal zijn om nu een goede dagelijkse verzorging met ons stappenplan te beginnen en u moet nu 6 weken sunblock gebruiken om de huid goed te beschermen tegen de zon.