Gezichtsbehandeling

11/07/2016

Bij Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal heeft u keuze uit diverse gezichtsbehandelingen voor verschillende huidtypen. U heeft keuze uit vochtbindende, vochtregulerende, anti-rimpel, huidvernieuwende en -herstellende gezichtsbehandelingen. Wij hebben mogelijkheden voor zowel man als vrouw. Onze schoonheidsspecialisten geven u graag een deskundig advies over een gezichtsbehandeling passend bij uw huidtype. Bij Nouvelle wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten.

Klik hier voor de gezichtsbehandelingen cadeaubonnen vanaf €58,95 →

Klik hier om uw afspraak te reserveren →

Website foto`s van Maartje 054

Gezichtsbehandeling voor de jonge en normale huid

Nouvelle Classic: €58,95

De klassieke gezichtsbehandeling van Nouvelle is een heerlijk ontspannen behandeling voor alle huidtypen. Het softmasker wordt aangepast aan de behoefte van de huid. Deze gezichts-behandeling is geschikt voor mensen met een jonge huid, normale huid en huid zonder problemen.

Vochtregulerende en – bindende gezichtsbehandeling

Nouvelle Belle: €69,95

Het Casmara masker dat gebruikt wordt bij deze gezichtsbehandeling is op basis van algen. Algen bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals vitamine A, B en C. Dit masker heeft een verstevigende werking en biedt resultaten bij o.a. zakken onder de ogen, rimpels rondom de ogen, rimpels in de hals, allergische huid en een vette, jonge huid. Voor ieder huidtype is er een geschikt masker.

Anti-Tox Gold: €92,95

De Anti-Tox Gold behandeling zorgt voor een extreem intensieve ontgifting tot in de diepliggende huidlagen. De magneetmethode versoepelt het weefsel, zuivert de ruimte tussen de cellen, activeert de lymfe, bewerkstelligt een versteviging en maakt het huidbeeld gelijkmatiger. Deze gezichtsbehandeling is zeer geschikt voor de rijpere huid. Het masker heeft een krachtige werking, geeft ondersteuning bij couperose, heft blokkades direct op, is effectief bij allergie en eczeem en vervaagt fijne rimpels.

Anti-rimpel gezichtsbehandeling

Nouvelle Zilver: €69,95

Als de huid te snel verhoornd, neemt deze weinig zuurstof op waardoor u er al snel ouder uit gaat zien. Dit komt vaak voor bij een onzuivere huid, een oudere huid en bij mensen die roken. Bij de Nouvelle Zilver gezichtsbehandeling wordt de hoornlaag verwijderd met enzyme werkstoffen.
Dit kan leiden tot uitstekende resultaten. Uw huid voelt weer als nieuw! Bij deze gezichtsbehandeling wordt de hoornlaag verwijderd met enzyme werkstoffen.

Nouvelle Radicaal: €62,75

Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een droge, vochtarme, dunne en/of rijpere huid. Deze behandeling is een goede aanvulling op de betagenen producten die u thuis kunt gebruiken om uw huid een betere weerstand te geven. Het masker bestaat onder andere uit een vitamine C serum.

Nouvelle Beauty: €78,95

Deze gezichtsbehandeling is uitermate geschikt voor een droge, gevoelige, gebruinde en/of vochtarme huid. De behandeling stimuleert de doorbloeding, stofwisseling en vergroot de doorlaatbaarheid van de huid. Door middel van een ampul in combinatie met ultrasoon neemt uw huid sneller en beter werkstoffen op. De dag na de gezichtsbehandeling kunt u de ampul gebruiken als nabehandeling. Onze tip is om zeven dagen lang een ampul te gebruiken om uw huid een extra boost te geven.

Vernieuwende en herstellende gezichtsbehandeling

Herbal Care: €97,95

Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de grovere probleemhuid. Deze behandeling wordt met name gedaan bij een vette huid, rimpels, littekens en een huid die echt een boost nodig heeft.
De Herbal Care behandeling verdunt de hoornlaag, waardoor uw huid een betere doorbloeding krijgt. Als u deze behandeling blijft herhalen, vernieuwt uw huid zich sneller en worden littekens en rimpels minder zichtbaar.

Après-ski: €58,95

Deze anti-ozon behandeling is zeer geschikt na een wintersportvakantie of als de huid langere tijd bloot gesteld is geweest aan koude- en warmte-invloeden. Deze gezichtsbehandeling heeft een herstellende werking op een schrale en geïrriteerde huid. Deze behandeling wordt met name gedaan bij een droge huid, gevoelige, rode huid, gebruinde huid, geïrriteerde mannenhuid door scheren en couperose huid.

Gezichtsbehandeling voor mannen

Sport-Man-Fit behandeling: €58,95

De Sport-Man-Fit behandeling heeft een verstevigende werking op het bindweefsel van de mannenhuid. Het masker voedt extra en geeft de huid nieuwe energie. Deze gezichtsbehandeling is verfrissend en zuiverend en geschikt voor de droge huid, vochtarme huid en bij ingegroeide baardharen.

Gezichtsbehandeling voor de jonge probleemhuid

No Problem behandeling: €58,95

De No Problem behandeling is geschikt voor de jongere huid, die problemen geeft. Denk hierbij aan acné, irritatie, vette huid en/of onzuivere huid. Door deze behandeling krijgt de huid de werkstoffen die de eventuele acné en pukkeltjes tegen gaat. Daarbij is het belangrijk om uw huid ook dagelijks zelf te verzorgen.

Bij Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal staan we klaar om u te adviseren over de meest geschikte gezichtsbehandeling voor uw huidtype. Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling? Neem dan contact met ons op via 0165 – 548468 of info@schoonheidsinsituutnouvelle.nl.