Lichaamsbehandeling

04/07/2016

Kom volledig tot rust tijdens een heerlijke lichaamsbehandeling. Bij Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal heeft u keuze uit tal van lichaamsbehandelingen. Geef uw lichaam en geest nieuwe energie. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u wordt verwelkomd in een gezellige en vertrouwde omgeving waarin u zich thuis voelt. De prijzen van de diverse behandelingen kunt u vinden op de prijslijst. Wij verwelkomen u graag bij Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal!

Lichaamsbehandeling

Massage Roosendaal

Klik hier voor massage cadeaubonnen vanaf €34,95 →

Spa massagebad met kleurentherapie

Het spa massagebad is een weldaad voor uw spieren. Deze lichaamsbehandeling maakt uw huid gladder en stimuleert uw doorbloeding. Daarnaast geeft het massagebad u verlichting bij gewrichts- en spierpijn. Met de kleurentherapie creëren we een ontspannen sfeer waarin u volledig tot rust komt. Na deze krachtige, ontspannende watermassage voelt u zich fit en fris.

Lichaamsmassage

Wilt u heerlijk ontspannen tijdens een massage en toch het gevoel krijgen dat het een goede invloed heeft op uw spieren? Dan staan de schoonheidsspecialisten van Nouvelle voor u klaar! Een rustgevende, maar toch stevige massage stimuleert de bloedsomloop, maakt uw spieren soepel en zorgt ervoor dat u zich lichamelijk en geestelijk weer fit voelt. Bij Nouvelle kunt u uw rug, nek en benen laten masseren.

Hot stone massage

Ook voor een exclusievere massage, zoals de hot stone massage, kunt u bij Nouvelle terecht. Bij een hot stone massage worden massage en de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën met elkaar gecombineerd. Deze combinatie zorgt voor een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. De stenen komen speciaal uit Mexico en zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Hierdoor kunt u rekenen op een heilzame en ontspannen behandeling.

Alphamassage

De alphamassage optimaliseert de lichamelijke en geestelijke condities. Een betere gezondheid en een jeugdig gevoel zijn het resultaat. Dit maakt de alphamassage tot hét anti-stressmiddel bij uitstek. U ligt op een contourbed dat anatomisch gevormd is waardoor het uw hele lichaam ondersteunt. De pulserende harmonische vibratie in variërende golven in het bed zorgen voor een doeltreffende massage. De droge warmte reinigt en desinfecteert uw huid, laat uw spieren ontspannen, bevordert de bloedcirculatie en verbetert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. Daarnaast bevindt zuurstofrijke gezuiverde lucht zich direct boven uw gezicht.

De Alphamassage heeft tal van voordelen voor uw lichaam:

 • Geeft totale ontspanning
 • Zorgt voor intensieve huidreiniging
 • Drijft afvalstoffen uit het lichaam
 • Ondersteunt calorieënverbranding
 • Stimuleert gewichtsverlies
 • Werkt verzachtend bij spierpijn en reumatische klachten
 • Versterkt het mentale weerstandsvermogen

Lichaamspakking Roosendaal

Klik hier voor choco-relax cadeaubonnen vanaf €73,50 →

De schoonheidsspecialisten van Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal zijn gespecialiseerd in twee soorten pakkingen, de moorpakking en de chocoladepakking.

Moorpakking

Voor de moorpakking hebben wij modder uit de Dode Zee naar Roosendaal gehaald. Deze modder zit boordevol vitaminen en mineralen die goed zijn voor de huid. Om de pakking goed in te laten trekken, gebruiken we infraroodlampen, die tevens een goede werking hebben op uw spieren. Een moorpakking vermindert stress en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Andere voordelen van een lichaamspakking met modder zijn:

 • Een moorpakking versterkt het immuunsysteem en verbetert daardoor uw weerstand.
 • De hygroscopische werking van de mineralen verbetert de spijsvertering, ontgift en herstelt de vochtbalans van de huidcellen, waardoor deze steviger worden.
 • Een moorpakking heeft een heilzame werking op de bloedcirculatie en verbetert de lokale celstofwisseling.
 • Een moorpakking heeft weldadige werking bij reuma, spierpijn en gewrichtspijn.

Chocoladepakking

De cacao die wij gebruiken voor deze lichaamsbehandelingen wordt verkregen uit vruchten afkomstig van de Japanse eik. De cacao werkt sterk ontslakkend en verbetert de huid. Het werkingsproces van de cacao wordt versterkt door het gebruik van infraroodlampen. Nadat de werkzame stoffen in de cacao hun werk hebben kunnen doen, wordt u heerlijk toegedekt. De cacao zorgt voor meer aanmaak van endorfine in het lichaam. Bij zekere concentraties is endorfine in staat om het natuurlijk proces van vetten te elimineren. Daarnaast is endorfine gekend om het gevoel dat het geeft aan het lichaam. (welk gevoel?)

Zonnekanon

Klik hier voor zonnekanon cadeaubonnen vanaf €106 (11 maal) →

Een bezoek aan Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal staat garant voor een professioneel en verantwoord bruiningsresultaat. Privacy, hygiëne en comfort hebben wij hoog in het vaandel staan. Het zonnekanon voldoet aan de Europese UV norm 0,3 W/m². In relatief korte tijd kunt u door middel van het zonnekanon een prachtig bruine teint krijgen. Als voorbereiding op uw vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard adviseren wij u graag over een zonnekuur passend bij uw huidtype.

Contact lichaamsbehandeling Roosendaal

Heeft u spierklachten of gewrichtspijn? Of wilt gewoon even volledig ontspannen? Voor een stevige massage, zonnebankkuurtje of heerlijke lichaamspakking bent u bij Nouvelle in Roosendaal aan het juiste adres. Wilt u meer informatie? Of zo spoedig mogelijk een moment van rust? Neem dan contact met ons op via 0165 – 548468 of stuur een e-mail naar info@schoonheidsinstuutnouvelle.nl.