Over Nouvelle

23/05/2016

Eigenaresse Joyce Aarsman richtte in 1992 Schoonheidsinstituut Zonneland op. Ze was nog maar 20 toen ze voor zichzelf begon. Velen vonden haar te jong om de stap naar het ondernemerschap te maken. Toch volgde Joyce haar hart. En met succes! Drie jaar later verhuisde ze naar de Raadhuisstraat in Roosendaal. Met de verhuizing naar Roosendaal dekte de bedrijfsnaam, die verwees naar dat gebied, de lading niet meer. En zo werd Zonneland gewijzigd in Nouvelle. Twintig jaar later bestaat Nouvelle uit een (h)echt, enthousiast en deskundig team en kreeg Joyce als innovatieve ondernemer naam en faam in Roosendaal.

Mensen mooier maken

Joyce: “Mensen laten stralen, ze laten zien hoe mooi ze zijn. Daar heeft mijn hart altijd al gelegen. Door een helpende hand te bieden bij bijvoorbeeld huidproblemen of door het aanbrengen van een mooie make-up, zorgen wij ervoor dat mensen zich prettiger voelen. Dat geeft heel veel voldoening. Door nieuwe technieken en producten blijft ons vak zich ontwikkelen. Dat maakt ons werk erg afwisselend.”

Klanten voelen zich welkom

“Veel van onze klanten komen al jaren bij ons. Daardoor hebben we een hele goede band met ze opgebouwd. Dat komt omdat wij naast een deskundig advies ervoor zorgen dat onze klanten zich welkom voelen. Ze worden bij ons in een warme en gezellige sfeer altijd goed geholpen.”

De Roosendaalse Business Award

In 2013 werd Joyce genomineerd voor de Roosendaalse Business Award. Deze prestigieuze prijs staat voor goed ondernemerschap en levert een beloning voor bedrijven die een bijdrage leveren aan Roosendaal door innovatief te zijn, banen te scheppen, duurzaam te zijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen te respecteren. De nominatie voor de Roosendaalse Business Award was een kroon op het werk van Joyce en haar team.

Samenwerken en verbinden

De Roosendaalse Business Award staat ook voor verbinden. Dat naast op innovatieve wijze aan de weg blijven timmeren verbinden en samenwerken bij Joyce in een hoog vaandel staat, blijkt wel uit de opzet van de Make-Over Experience. Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Nouvelle organiseerde Joyce een stadsmake-over waarbij beauty centraal stond. Hiermee speelde ze in op de plannen om de binnenstad een make-over te geven. Vele ondernemers werkten aan dit initiatief mee. De Make-Over Experience werd in diverse media voorpaginanieuws. Lees hier het artikel van BNDeStem over Bedrijfsjubileum mondt uit in Roosendaals make-over festival en BNDeStem over de Make-Over Experience.

Nouvelle Make-Over Experience

 

Contact Joyce Aarsman

Bent u een ondernemer uit Roosendaal? En wilt u net als Joyce de samenwerking tussen de Roosendaalse ondernemers bevorderen? Neem dan contact met haar op door te bellen naar 0165 – 548468 of een e-mail te sturen naar info@schoonheidsinstituutnouvelle.nl. Wellicht dat u samen met Joyce en andere ondernemers de handen ineen kunt slaan!