IPL, definitief ontharen voor mannen

Het ontharen van mannen werd in het verleden bij Nouvelle veel al gedaan door waxen, tegenwoordig waarderen steeds meer mannen onze methode. Het voordeel aan IPL is dat de IPL-specialiste eenvoudig en pijnloos grotere oppervlakten onder handen kan nemen. De haren blijven na de besproken kuren ook gewoon weg. Geen jeuk en irritatie meer om de zoveel weken of maanden.

Een IPL-behandeling bestaat altijd uit meerdere sessies. Hoeveel sessies iemand nodig heeft, verschilt per persoon en per ‘oppervlakte’. De haren moeten wel pigment bevatten. Na een aantal jaren komen er wellicht wat haartjes terug, maar we kunnen ondertussen stellen dat 80 tot 90% van de haargroei verdwijnt. Het haar dat wél terugkomt is dunner dan het haar dat er voorheen groeide en valt daardoor een stuk minder op en dit heeft vaak met een hormoonwisseling te maken.

IPL, Definitief ontharen voor mannen

Nouvelle IPL Medcos-specialiste

De Medcos IPL methode is een volkomen veilige methode, als je het maar wordt gedaan door een gecertificeerde specialiste.
Vooraf houden we een intakegesprek, dit is om eventuele belangrijke zaken over de huid en de haren te bespreken. Zo wordt de manier van behandelingen duidelijk.

Voor- en nabehandeling

Een IPL-behandeling voelt aan als het schieten van een stiekje. Na de behandelingen heb je nergens last van. Mensen met een overgevoelige huid, kunnen wat roodheid verwachten. Dit strekt heel snel weg. Verder kan je gewoon weer doorgaan, alleen de eerste 2 weken de zon vermijden op de behandelde plaats.

Flitsend met Nouvelle

De behandelingen zijn dus even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Team Nouvelle maakt graag een afspraak voor intakegesprek en daarna bestaat de mogelijkheid eventueel direct te beginnen met flitsen!