Vernieuwde website

Met ingang van vandaag staat onze nieuwe website online! De website is gebouwd door Zestien 6 en bevat naast informatieve pagina’s ook een uitgebreide webshop voor onze schoonheidsproducten en cadeaubonnen, en er zit een maatwerkoplossing in voor onze agenda boekingen.

mockup

De startpagina is een mooie, overzichtelijke pagina waar de algemene informatie over ons team, de salon en de producten direct te lezen is. Via het hoofdmenu en de grote knoppen op de startpagina kan men eenvoudig navigeren naar de agenda waar men meteen een afspraak kan inplannen. De cadeaubonnen zijn eenvoudig te bestellen en na afrekenen meteen te downloaden. De NouvelleX webshop bevat overzichtelijk alle producten die in alle formaten te bestellen zijn. Via de contactpagina is de contactinformatie en de route te vinden, alsmede de openingstijden en de nieuwsberichten.

De samenwerking met ontwikkelaar Zestien 6 ging soepel en was zeer persoonlijk en meedenkend. Een aanrader voor iedereen die een goede, moderne website nodig heeft. We zijn erg trots op het resultaat en hopen u zo beter online van dienst te zijn!