Verwendagen

23/05/2016

Voor heerlijke verwendagen of verwenarrangementen bent u bij Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal aan het juiste adres. Kom samen met uw moeder, geliefde, zus, vriendin of iemand anders die het verdient om heerlijk te ontspannen en laat u door onze schoonheidsspecialisten in de watten leggen. Bij Nouvelle heeft u de keuze uit een hele of halve beauty-verwendag of een choco-relax-arrangement.

choco relax

Halve beauty-verwendag

Een halve beauty-verwendag is ideaal als u even heerlijk wilt ontspannen, maar niet de hele dag tijd heeft of als uw dagje uit in de regio Roosendaal bestaat uit meerdere activiteiten. Een halve beauty-verwendag bestaat uit vier behandelingen naar keuze. Voor een halve beauty-verwendag bent u welkom bij Nouvelle van 9:00 uur tot 13:00 uur of van 13:00 uur tot 17:00 uur. Na vier heerlijke behandelingen zult u zich weer als herboren voelen!

De prijs van een halve beauty-verwendag is € 96,95 per persoon bestel de cadeaubon en ontvang hem direct in uw mailbox. Dit is inclusief koffie met iets lekkers, drankjes en gebruik van een badjas en slippers.

Klik hier om uw beauty-verwendag cadeaubon te bestellen →

Hele beauty-verwendag

Wilt u zich de hele dag wanen in een privéspa en volledig tot rust komen? Dan is de hele beauty-verwendag iets voor u. De hele beauty-verwendag bestaat uit zeven behandelingen naar keuze. Bij de hele beauty-verwendag bent u om 9:00 uur van harte welkom in ons schoonheidsinstituut in Roosendaal. Wij zorgen voor een gezellige en vertrouwde sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt. Rond 17:00 uur verlaat u ontspannen en als nieuw ons schoonheidsinstituut. De prijs van een hele beauty-verwendag is afhankelijk van met hoeveel personen u komt.

Een hele verwendag kost € 152,50 als u alleen komt. Komt u met twee of meer personen, dan kost de verwendag € 149,95 per persoon. Dit is inclusief koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch, drankjes en gebruik van een badjas en slippers.

Klik hier om uw beauty-verwendag cadeaubon te bestellen →

Behandelingen beauty-verwendag

De hele en halve verwendagen kunt u naar eigen wens samenstellen. Op de dag zelf nemen we alle mogelijkheden met u door. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

 • lichaamspeeling (verwijderen van dode huidcellen, de huid wordt heerlijk zacht)
 • lichaamspakking (chocolade of modder)
 • alphamassage (ontspanning voor lichaam en geest)
 • hydrosonic massagebad (intensief en doorbloedend voor de spieren)
 • sauna
 • Turkse stoomcabine
 • zonnekanon
 • uitgebreide gezichtsbehandeling
 • make-up (mooi en natuurlijk)
 • massage benen, rug en nekpartij of hot stone benen, rug en nekpartij
 • paraffinebehandeling handen en voeten

Klik hier om uw beauty-verwendag cadeaubon te bestellen →

Choco-relax-arrangement

Het choco-relax-arrangement is het ideale arrangement als u een heerlijk zachte huid wenst en even volledig wilt ontspannen. Dit arrangement bestaat uit een lichaamspeeling, chocoladepakking en alphamassage. Chocolade heeft een ontslakkende werking. In combinatie met een lichaamspeeling krijgt u een heerlijk zachte huid. Vervolgens zorgt de alphamassage voor een volledige ontspanning van lichaam en geest. Het choco-relax-arrangement duurt +/- 2 uur en kost € 73,50.

Klik hier om uw choco-relax arrangement cadeaubon te bestellen →